onsdag 14. september 2011

first time at north shore

På torsdag skulle jeg og Silje (ei søt norsk jente next door), bli med en stor gjeng folk til North Shore. det er på andre siden av øya og der de er mest natur og fine omgivelser =P så tok hang oss på!
Photobucket
Roadtrip!! yiihhaa.
Photobucket
Photobucket
Når vi kom fram var det mørskt! og jeg prøvede å tenne bål men det var litt vanskelig uten lys til å finne noen trær. til slutt var det noen som fikk det til og da satt vi rundt omkring i sanda og snakka og hørte på gitar.
Photobucket
Så tok jeg og Silje noen bilder av hverandre oppå den stoore steinen!
Photobucket
Photobucket
Men såå skulle vi sove på stranda! det var vakkre stjerner over oss og vi hadde tatt med noen laken å ligge i. plutselig begynte det å regne og blåse.. det var en forferdelig lang natt.... og iskald for alt ble vått! heh=P dumme jenter på tur.
Neste morgen etter at sola sto opp ble jeg hvertfall veeldig fascinert av lyset, fargene og vannet!!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Men vi var såå utslitte etter den fæle natta vår at vi bare ville hjem og sove. vi orka hvertfall ikke gå noen turer eller hoppe fallskjerm når vi var i en så lav tilstand. men ingen av de andre skulle tilbake så vi satte oss på nermeste busslomme som to stakkarslige stranda jenter og venta på bussen.
Photobucket
Photobucket
Den kom til slutt men den var shabby og iiiiskald og tok 2 timer lenger pga lokalrute. så vi fikk se flere av de små tettstedene som fins her=) det var jo sånn jeg hadde sett for meg at hawaii var, ikke som en sånn stor by! Det er bra de har begge deler og at de holder byen for seg selv på den ene delen av øya.
Photobucket
Photobucket

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar