torsdag 10. desember 2009

Exameeeen i fotolocomocotiv:P

Daa har det begynt !! =O iiikjchh!
Oppgavene var ... ehm.. intressange! men noen vanskelige som kanskje noen kan hjelpe til litt påå? =P i dag skal jeg kooose meg under senga med dataen og få maaassse inspirasjon!! skrive ned ideer og planlegge hele uka! skal IKKE sove før det er i boks! jeg tar det med ro:) null stress!

så her er noe å bryyne seg på :
2. Portrettering
Ta et portrett av en kjent person i halvfigur. Om det er ”kjendis” i ditt nærmiljø eller rikskjendis spiller ingen rolle. Symbolikk og elementer i bildet skal være med å bære den personskildringen du ønsker å formidle til betrakteren. Redegjør kort i et vedlegg hvordan symbolikken er ment å underbygge personen.
Er det NOEN som kjennner eller kan få tak i en KJENDIS???!! hadde vært rått å kjent nooen.

3. Menneske i miljø
Ta et miljøportrett i halv eller hel figur. Omgivelsen, miljøet og bildeelementer skal spille en vesentlig rolle i skildringen av personen.
Bildet skal leveres klargjort til trykk i Dagbladets lørdagsmagasin. Legg ved råfil.
Har du et fint/stygt miljø jeg kan skjildre så roop ut!

6. Fortell en åpen eller narrativ historie , gjerne fortalt gjennom en person, med 6-8 bilder
hvis du har en sterk historie som du vil dele med meg så send det på mail nala_129@hotmail.com , bare sånn til inspirasjoon

9. Estetikk
Ta tre bilder fra et begrenset natur eller bymiljø. Bildene skal være uten mennesker og appellere til betrakteren av ren skjær estetikk.
HVA er estetikk fornoe?? det må jeg finne ut.. men hvis noen er flink til å forklare?
skjønner ikke helt..

resten har jeg orden på sånn ca.. =)
please help me

4 kommentarer:

 1. estetikk ville JEG sagt som.. det som på en måte er akspetert skjønnhet. "alle" er enige om at det er fint og vakkert liksom.. MEN.. det er sikkert feil måte å si det på eller bare feil i det hele tatt. Vanskelig den med kjendiser da.. men kan du ikke prøve å finne kontaktinformasjon om litt sånne halvkjente folk og bare sende en masse henvendelser! Noen må da svare ja?? ellers må vi grave opp noen lokalkjendiser..

  SvarSlett
 2. Du kan jo høre med tante Heidi.. Ho børr nå kjenne non kjente... Ho jobber jo å i dagbladet magasin greia så går jo ann å høre med ho ;)
  Si i fra så kan jeg evt. sende deg nr'e =)

  SvarSlett
 3. hva med en kjendis som er et dyr? :D er jo kjendiser de også, feks julius ;D hehe! Ingen andre har nok det..
  ellers er jo Obama i byen ;P lykke til med han ;)

  spennende oppgaver!

  med en gang jeg leste det om skildring av personen og miljøet rundt, tenkte jeg på meg som tømte papppressa i går.. måtte ta ut ALL pappen, for noe hekta seg opp, slik at det var papp overalt på lageret!! ;P så for meg selv, svett og jævlig og småirritert!

  SvarSlett
 4. du kan komme på bymisjonen i tønsberg;) og ta bilder av miljø! vi jobber jo med rusmisbrukere og slikt... kunne sikkert vært fint å tatt bilder i kafeen der, mye spesielt klientell :P spesielt miljø! får sikkert noen historier også hvis du spør.-... heheh

  SvarSlett