onsdag 4. november 2009

dumme norge!

jeg blir så provosert av vårt eget dumme land. Jeg hørte på radioen i dag tidlig at vi slipper ut seks ganger så mye co2 som hele verden!? jeg er ingen miljøfrik heller altså, men det er jo helt sjukt. hvordan går det virkelig an? og hva skal man gjøre for å stoppe det? når alt vi tenker på er penger penger penger???? aah! også ødelegger de dummingene nede i kongo landet Kongo enda mer. Hadde folk bare visst hva som egentlig fåregår.. vi bryr oss mer om at to idioter blir satt i fengsel eller ikke mens tusenvis av folk blir torturert..
hvorfor er vi et av verdens rikeste land når vi ikke fortjener det? hvorfor er vi et av verdens rikeste land når vi ikke bruker pengene til å REDDE de som trenger det!?
vi er jo mye er opptatt av å få landet til å fungere som en velferdsstat enn å hjelpe andre land til å få det like bra som oss.. jeg veit jo at vi får det dårligere her hvis vi bruker penger på å redde andre land, men vil jeg virkelig være så egoistisk at jeg skal bry meg om det? hva så om vi hadde fått en litt dårligere velferd om noen andre likeverdige mennesker kunne fått leve?
jeg er dårlig til å argumentere! men jeg er såå irritert for at ikke vi kan seee hvor DUMME vi er!

jeg måtte virkelig bare skru av radioen for å slippe å høre på mer av det tøvet som norge driver med..

Store snøfnugg danser fortsatt rundt i oslos gater^^, kaldt, men koselig=)
jeg liker ordet SNØFNUGG, noe så deilig !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar